Социална мрежа МАМА.БГ.еконт.ком
Банер
Добре дошли, Гост
Моля влезте

Боже, помогни ми да ударя поне една 6 от тотото
(1 разглежда(т)) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 123
ТЕМА: Боже, помогни ми да ударя поне една 6 от тотото
emoБоже, помогни ми да ударя поне една 6 от тотото
2 Години, 1 месец #157
 Изключен pepa_kisova

graphgraph

Вижте профила на потребителя
Боже, помогни ми да ударя поне една 6 от тотото,такива красоти има в този сайт www.next.co.uk
Когато не сменям памперси,не стерилизирам шишета,не гладя ританки....и все такива хубави неща, и най-важното зверчето спи :) идва и часът на мама !Ако знае Дянков за какво си харча майчинството ...ще ми го спре !Мами,баби,лели,стринки... има ли желаещи за обща поръчка от некст? За първите 10 ще има free доставка в БГ/стига да сте член на БГ МАМА ЕКОНТ /:)
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Отг:Боже, помогни ми да ударя поне една 6 от тотот
2 Години, 1 месец #158
 Изключен leapula

graphgraph

Аз се съмнявам шестица да те оправи да ти кажа, то в сайта има толкова чудесии, че няколко поредни 6-ци ще ти трябват. :D
А за обща поръчка съм винаги първа, а щом и ще има и екстри още по-добре, винаги има нужда от нови дрехи, тези деца никнат като гъбки. :)))
2 Години, 1 месец #159
 Изключен 27701

graphgraph

Предлагам относно общата поръчка да се съберем достатъчно мами, да определим една дата в месеца и един човек, които да събира поръчките от мамите и да разпредели после нещата. Кой ще има такава възможност и как точно да стане. Честно да ви кажа повечето неща излизат доста по- евтино.Всичко е до късмет както навсякъде, но ние все попадаме на евтина и качествена стока от англията.6 чифта боксерки за малчо за 3 паунда ??? Давайте да изкупим Британия Понеже всеки се опаричва към края на месеца , че пускаме заявка в началото на следващия. Бива ли?
2 Години, 1 месец #160
 Изключен pepa_kisova

graphgraph

27701,попаднала си на точното място и точният човек :) Вече имам зад гърба си няколко покупки общи от Англия.Ако искаш нещо - насреща съм!А относно качеството и цените... няма две мнения.:)
2 Години, 1 месец #161
 Изключен 27701

graphgraph

Всъщност съм Петя:)Когато списъкът с необходимите неща за Румен е готов ще се обърна към теб.Е не, първо към спонсора, после към теб :)www.mamasandpapas.com/offers.php?cm_re=H...bruarySale-_-Offers.За тук мили мами ще ни трябва 6 от тотото.Има и някой неща на достъпни цени.Бооже колко тъжна излязох от един от магазините им в Лондон.А пък за бременни мадами какви работи има.Ооох искам 6-ца, ама поне да ида да пусна фиш :)
Последна редакция: 28/03/2010 14:20 от 27701.
Отг:Боже, помогни ми да ударя поне една 6 от тотото
2 Години, 1 месец #162
 Изключен petuniq75

graphgraph

pepa_kisova kак се разбира за размера,цената и наличноста на стоките не съм запозната с това пазаруване, а искам да взема нещо на децата.благодаря предварително!
Отиди най-отгореСтраница: 123