Социална мрежа МАМА.БГ.еконт.ком
Банер
Добре дошли, Гост
Моля влезте

Инициативата на Еконт Експрес МАМА.БГ продължава
(1 разглежда(т)) (1) Гости
Отиди най-отдолуСтраница: 1
ТЕМА: Инициативата на Еконт Експрес МАМА.БГ продължава
Инициативата на Еконт Експрес МАМА.БГ продължава
2 Години, 3 Месеца #114
 Изключен stoyanst

graphgraph

Вижте профила на потребителя
Здравейте,
както болшинството от вас знаят, тази наша инициатива в помощ на майките бе планирана да продължи до 25 Януари 2010 г. Благодарение на вашата активност и факта, че тя прерасна в социална мрежа с обществена полезност ръководството на Еконт реши да я превърне в постоянна инициатива.
Ето и официалното съобщение на ръководството на Еконт:
„Считаме че работата ни винаги трябва да носи ефекта на висока социална ангажираност и обществена полезност. В тази връзка  Еконт Експрес превръща кампанията МАМА.БГ.еконт.ком в постоянна инициатива и разраства изграждането на социалната мрежа, целяща да подпомогне родителите при отглеждането на своите деца. Като осигурява финансово облекчение при предлаганите куриерски услуги, валидни за обмен на предмети, попадащи в категорията „Детски стоки” и „Грижи за детето”.
Социалната мрежа изградена от Еконт е свободно  достъпна и изцяло ориентирана към българската майка и грижата за детето.
Еконт заема активна гражданска позиция и заявява своите хуманни намерения като осигурява своя принос и споделя отговорността за отглеждане на децата.
Администраторът на мрежата си запазва правото да въвежда корекции, целящи повишаване на полезността и отговарящи на желанията на членовете на групата.”
Разчитаме тази инициатива да става по-полезна като разчитаме на вашите мнения и препоръки в тази насока.
Само регистрирани потребители могат да публикуват нови мнения.
Отг:Инициативата на Еконт Експрес МАМА.БГ продължава
1 година(и), 7 Месеца #268
 Изключен gabi_mama

graphgraph

здравейте , регистрирана сам в

мамабг съвсем от скоро ,но не мисля че това ме лишава от правото ми да ползвам 40% при ползване на услуга от куриерска фирма Еконт , но за съжаление точно така се случи . Ще разкажа случая подробно защото се надявам да се е получило някаква грешка която може да се коригира. Аз под регистрирано име gabi_mama съм подател на др. мама също регистрирана в сайта която се явява в случая получател. Цял ден разучавам и попълвам бланки за да мога да пусна пратка с услугата на Еконт от офис - офис , на свободно до Елин Пелин излиза 9,60 лв .Но модератора от сайта мамабг казва че услугата ще струва с намалението 5,60лв. До тук добре отивам в офиса на Еконт гр. Козлодуй , там представителката бегло запозната с услугата Инициативата на Еконт Експрес МАМА.БГ обслужващо лице Виолета Гълъбова след половин час пъшкане и коколене ми съобщи че и дължа 10,13лв. за доставката тежаща 5,400кг с наложен платеж за сумата от 20лв.

Моля за съдействие по създалата се ситуация и надявам се може да се коригира.Пазя всички бележки и квитанции.

Мисля че е твърде некоректно да се заблуждават хората че съществува подобна инициатива . Само да добавя след като цял ден пробвах да се регистрирам и да пусна заявка проблем ми създаваше системата като не желаеше да ме регистрира защото не съм посочила улица - а аз практически нямам такава в адреса си ,наложи се да напиша произволна улица за да се регистрирам .

С молба към екипа на мамабг- модераторите и отговарящите за това хора да вземат нужните мерки и да се отстранят подобни не коректни отношения.

ГАБРИЕЛА ВЕЛИЗАРОВА ТОДОРОВА 0886 09 06 55
Надявам се да получа отговор!
1 година(и), 7 Месеца #269
 Изключен marietka78

graphgraph

Здравейте на всички!
Пиша в отговор и подкрепа на публикацията на Габриела.
Досега съм ползвала услугата на Еконт само като получател. Първият път получих пратка от Елхово за 5-6лева за 5 кг и то за услуга офис-врата. Майката, която ми изпратшташе стоката се оплака от невежесвото на местната служителка на Еконт, която не е знаела за такава опция - 40%отстъпка за регистрирани потребители. За мой късмет, след 2 часа висене в офиса на Еконт, жената получила 40% отстъпка.
Сега обаче нямах късмет. Както Габи написа по-горе, в предварителен разговор с координаторката на проекта, сумата която трябваше да заплатя за услугата ОФИС-ОФИС беше 10.13 лева, което излезе по-скъпо в сравнение с нормална тарифа /без необходимата регистрация в мамабг/. Питам ние нещо не разбрахме или служителите на Еконт нямат информация? Ако не получа отговор, значи просто ще стана клиетно отново на пощите. Тамм поне нещата са регламентирани.
Поздрави
Мариета Хилипова Христова
1 година(и), 7 Месеца #270
 Изключен adminka
Администратор
graphgraph

Здравейте дами, веднага след споделеното от Вас мнение във форума започнахме проверка, с цел изясняване на причините за случилото се. Уверяваме ви, че ще бъдат взети необходимите мерки за корекция на допуснатото отклонение от утвърдените стандарти.
Еконт няма да позволи да разочарова клиенти и приятели.
Приемете нашите извинения за предизвиканото неудобство и ни позволете да компенсираме случилото се.
Мариета, Габи кой е най-удобния за вас офис, от който да получите талон, с които ще имате възможност да проверите качеството на избрана от вас услуга.
И не на последно място ви благодарим, че споделихте трудностите, които сте срещнали, така ние имаме възможност да реагираме своевременно.

В случай, че отново срещнете неразбиране или некомпетентно отношение от страна на служител на Еконт ви моля да се обърнете лично към мен - Албена Стоянова 0884599401 email: a_stoyanova@econt.com.
Отиди най-отгореСтраница: 1